Om oss

Zellberg föddes ur idén om en närvarande och personlig affärsjuridisk advokatbyrå. Där tillgänglighet, lyhördhet och engagemang inte bara är ord utan något påtagligt levande. Som avspeglas i allt byrån är och i allt byrån gör.
Zellberg är just en sådan byrå. Och vi som jobbar här är just sådana människor.

Vi har varit affärsjuridiska advokater i många år, med erfarenhet av alla typer av problemställningar. Vi hanterar dem vant. Och står stadigt när det blåser. Med kort startsträcka, kunskap och handlingskraft skapar vi överblick och kontroll. Handfast vägledning. Robusta råd. Hos oss är du i trygga händer.

Vi släcker gärna bränder. Men som en nära och långsiktig partner kan vi även jobba förebyggande. Det är därför vi vill lära känna inte bara din verksamhet, utan också dig och dina medarbetare. Genom personliga relationer skapar vi förutsättningar för framgång tillsammans. Och har trevligt ihop längs vägen!

Kostnaden kan vara en avgörande faktor. Det är därför öppenhet och transparens är självklarheter för oss. Som vår klient får du aldrig obehagliga överraskningar.

Är Zellberg din advokatbyrå?

Lina Bergkvist
Lina Bergkvist
Advokat/Partner
Maria Zell
Maria Zell
Advokat/Partner